02 Sht
0

PARTIA REPUBLIKANE e SHBA dhe IDU përshëndet kryetarin e PD Lulzim Basha, NRC: Urimet e përzemërta për rikonfirmimin tuaj si Kryetar i Partisë Demokratike të Shqipërisë!

I nderuar kryetari Basha, Përshëndetje nga Washingtoni, nga koleget dhe miqte tuaj ne Komitetin Kombëtar Republikan! Pas takimit të përzemërt me kryetaren e Komitetit Kombëtar Republikan Ronna McDaniel, në dhjetor gjatë Samitit vjetor të Unionit Ndërkomëtar Demokrat (IDU); Në emrin ...

Read More