21 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Paskuqan

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, PASKUQAN     Zëvendëskryeministri më jetëgjatë i Edi Ramës nga arratia na tregoi para disa javësh, duke treguar me gisht Edi Ramën dhe ...

Read More