Tags: "Patos"

04 Shk
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Patos

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË PD PATOS   – Procesi përmes të cilit vini, është përmes zjarrit. I tillë ishte dhe projekti i përçarjes së PD, sa një skenar që mundësonte ...

Read More
11 Jan
0

Deputetja e PD, Eralda Tase Bano shpërndan videon me malin e mbetjeve në Zharrës, Patos

  Reagimi i plotw i deputetes, Eralda Tase Bano:   Rrëmuje, amatorizëm në drejtim,  abuzim me ligjin dhe tallje me qytetarët. Në këto pamje filmike shihni pikën e grumbullimit të plehrave, bashkia Patos fshati Zharrëz. Fillimisht, në vend ti cojnë ...

Read More