Tags: "popullsia"

19 Kor
0

“Popullsia ulet, administrata fryhet”, Mirela Karabina: Qeveria përdor të punësuarit vendorë si armatë elektorale për vota

Zëdhënësja e Demokratëve Euroatlantikë, Mirela Karabina, në një deklaratë për emdiat është shprehur se rezultati i Reformës Teritoriale që u bë me pretekstin se do të rriste efikasitetin duke ulur numrin e njësive, nga ana tjetër u bë e kundërta ...

Read More
21 Maj
0

“Tirana me dendësinë më të madhe të popullsisë në rajon”, Mirela Karabina: Pastrimi i parave në kullat e larta dhe ndërtimet e pafundme kanë zënë frymën e kryeqytetit

Në një deklaratë për mediat para bashkisë së Tiranës, zëdhënësja e PD, Mirela Karabina, tha se Tirana është kryeqyteti që ka dendësinë më të lartë të popullatës në për kilometër katror në rajon dhe si pasojë e politikave të gabuara ...

Read More