Tags: "profesionet e lira"

03 Maj
0

“Tatimi i profesioneve të lira do të rrisë papunësinë në Lezhë”, Alfrida Marku: Rreth 2 mijë biznese përballen me ndryshimet abuzive

Rreth 2 mijë subjekte nga profesionet e lira në qarkun e Lezhës po përballen me faturat si pasojë e ndryshimeve abuzive të tatimit mbi të ardhurat. Anëtarja e Kryesisë së PD, Alfrida Marku, shprehet se “e gjitha kjo është për ...

Read More
10 Jan
0

Taksimi i profesioneve të lira, Arbi Agalliu: Vendosja e taksave të reja e mbyt edhe më shumë shtresën më të rëndësishme të shoqërisë sonë

  DEKLARATA E PARTISË DEMOKRATIKE, SEKRETARI PËR PROGRAMIN, DEPUTETI ARBI AGALLIU   Përshëndetje të nderuar qytetarë!   Nga 1 janari ka nisur të zbatohet tatimit progresiv me normat tatimore 15% dhe 23% për të vetë punësuarit, personat fizikë dhe tregtarë ...

Read More
04 Jan
0

PD: Taksimi i profesioneve të lira, po inkurajon mbylljen dhe largimin e të rinjve

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, NËNKRYETARJA DHE DEPUTETJA, ORJOLA PAMPURI   Nga 1 Janari, mbi 30 mijë profesionistë lirë në Shqipëri do të detyrohen të paguajnë një tatim progresiv deri në 23%. Në mungesë të plotë transparence dhe ...

Read More
24 Dhj
0

Festat e fundvitit dhe buxheti 2024, nënkryetarja e PD, Pampuri: Qindra miliona euro për koncesionet dhe PPP-të, asnjë lek për pensionistët e shqiptarët në nevojë

  REAGIMI I NËNKRYETARES SË PARTISË DEMOKRATIKE, DEPUTETJA ORIOLA PAMPURI   Për pensionistët, prindërit tanë, nuk duhet rreshtur së foluri çdo ditë të vitit. Është e papranueshme që në këtë fundvit pensionistët përballen me pamundësi për tu ndjerë nën atmosferën ...

Read More