12 Dhj
0

Sekretari për Programin, Arbi Agalliu: Në 10 vite qeveria nuk mundi dot të krijojë një strategji afatmesme dhe afatgjatë për zhvillimin ekonomik

  DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, SEKRETARI PËR PROGRAMIN, DEPUTETI ARBI AGALLIU     Përshëndetje të nderuar qytetar!   Jam sot këtu për të denoncuar edhe njëherë problemet që ka sot ekonomia e Shqipërisë.   Në 10 vitie kjo ...

Read More