Tags: "projektligji"

05 Kor
0

“Të votohet ligji i propozuar nga Jorida Tabaku”, Gazment Bardhi në Komisionin e Ligjeve: Me ndërtimet në Tiranë po pastrohen paratë e krimit të organizuar

Unë gjykoj që nuk duhet të fshihemi pas fjalëve të bukura për të thënë na pëlqen qëllimi I ligjit, pork jo nuk bëhet kështu. Nëse jeni dakord me qëllimin e ligjit të propozuar nga deputetja Tabaku , bëni amendamente se ...

Read More
05 Kor
0

Prezantimi i projektligjit për parandalimin e pastrimit të parave nëpërmjet ndërtimit nga ana e deputetes Jorida Tabaku

Me 21 mars jemi mbledhur për të diskutuar këtë nismë dhe unë nuk kam marrë asnjë opinion të institucioneve dhe kjo nuk është normale, pavarësisht kësaj do marrë për bazë diskutimet që z. Majko bëri. U ndjeva e privilegjuar që ...

Read More
12