06 Shk
0

Konferenca e nënkryetarit të PD, Enkelejd Alibeaj, me gazetarët  

  Bashkëkryetari për reformën zgjedhore dhe nënkryetari i PD, Enkelejd Alibeaj, ka mbajtur ditën e sotme një konferencë me gazetarët. Në fjalën e tij, alibeaj ka denoncuar dhunën e ushtruar ditën e sotme ndaj gazetarëve në Kuvend dhe se shprehet ...

Read More