Tags: "Sajmir Tahiri"

16 Jan
0

Në polici po ndodh rrokada e mafias. Policët trafikantë të kanabisit, po zëvendësohen me policët trafikantë të kokainës.

Deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë Demokratike, Arben Ristani Publikimi në disa media i lidhjeve të ish-Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe oficerëve të lartë të policisë me trafikun e drogës, janë faktet e reja që provojnë se në ...

Read More
16 Jan
0

Protesta e 27 janarit do të jetë bashkimi i shqiptarëve kundër pakicës së qeverisë me krimin

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha tha se nisma e opozitës për zgjedhjen e një Prokurori të Përgjithshëm sipas Kushtetutës dhe me vetting është treguesi më i qartë i vullnetit të opozitës për zbatimin e Reformës në Drejtësi, të pakapur ...

Read More
15 Jan
0

Deputetët demokratë: Tahiri në vijën e parë të kanabizimit, mbrohet nga qeveria. Reforma në Drejtësi po kompromentohet nga veprime jokushtetuese

Deputetët demokratë në takimin me delegacionin e Komisionit të Marrëdhënieve me Europën të Asamblesë Portugese, vunë theksin në shkeljen e rëndë të Kushtetutës të votimit nga mazhoranca, pa ngirtjen e KLP-së dhe pa vetting, i Prokurorit të Përgjithshëm. “Reforma në ...

Read More