Tags: "sheshte"

05 Qer
0

Ola Xama për programin e PD: Taksa e sheshtë prej 9%, është taksa më e mirë për biznesin

E ftuar në tryezën e Programit Ekonomik të PD-së ishte edhe gazetarja e ekonomisë Ola Xama. Gjatë fjalës së saj Xama u shpreh se sot një ndër problemet e mëdha të ekonomisë është taksa që qeveria vendosi për profesionet e ...

Read More
05 Qer
0

“Taksa 9% ndihmë për biznesin”, Zef Preci për programin ekonomik të PD: Mbrrojtja e konkurrencës e rëndësishme edhe për dekurajimin e emigrimit

Eksperti i ekonomisë, Zef Preçi, i cili ishte pjesë e tavolinës për diskutimin e programit ekonomik të PD, shprehu mbështetje për taksën e sheshtë 9%, pasi sipas tij i vjen në ndihmë bizneseve dhe ulë evazionin. Ai gjithashtu tha se ...

Read More