Tags: "siguria kombetare"

05 Mar
0

Strategjite ne leter dhe rritja e kapaciteteve te FA jane 2 gjera te ndryshme”, Kulluri:  Siguria Kombëtare trajtohet me shumë si spektakël se sa si detyrë themelore e nje qeverie!

    Postimi i sekretarit për marrëdheniet me publikun, Edvin Kulluri:     Meqenese mazhoranca ka miratuar ne Kuvend Strategjine Kombetare te Sigurise, disa aspekte duket se jane kritike! Te miratosh nje dokument strategjik dhe ta zbatosh ate jane 2 ...

Read More
07 Shk
0

DOKUMENTI/ Kryetari i PD, Lulzim Basha amendament për strategjinë e sigurisë kombëtare

  Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka depozituar sot në Kuvendin e Shqipërisë, amendamentin për disa ndryshime në Projektligjin “Për miratimin e Strategjisë së Sigurisë Kombëtare të Republikës së Shqipërisë”.   Si pjesë të strategjise së sigurisë kombëtare, kryetari ...

Read More