13 Kor
0

Tabaku: Adresa e qeverisë “Sky Tower” kati 13, apartamenti 133

Fjala e deputetes së PD, Jorida Tabaku në Kuvend:   Mendoja që do të ishte në ndërin e këtij parlamenti që të mbulonte turpin që e ka zënë sot qeverinë shqiptare dhe të votonte për heqjen e imunitetit dhe lejimin ...

Read More