Shqipëria ka Nevojë për Zërin Tënd

Sot shqiptarët kanë provat e pakundërshtueshme të lidhjes krim-politikë, dhe që përfituesi kryesor i kanabizimit të vendit, i qindra-milionë eurove të drogës, është Edi Ramës.

Ka vetëm një rrugë për të nxjerrë vendin nga kriza e thellë; Largimi i Ramës, formimi i një qeverie anti-mafia që do të shembë lidhjet e kupolës mafioze në krye të qeverisë shqiptare dhe që do të përgatisë zgjedhje të lira dhe të ndershme, për të kthyer legjitimitetin në vend.

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj, për zërin tuaj, për idetë tuaja. Tani!