Kandidatja për bashkinë e Durrësit, Grida Duma prezantoi programin për qeverisjen e bashkisë në katër vitet e ardhshme.

Trekëndëshin e artë të zhvillimit; Tregu i Punës – Cilësia e Jetës -Bujqësi/Agroturizëm. )bjektivi parësor është:  Një i punësuar për çdo familje.  Hapja e 15 mijë vendeve të reja të punës, uljen e taksave bashkiake me 30 % dhe thjeshtëzimin e tyre, jo më shumë se 11 taksa vendore.

Gjatë prezantimit mori pjesë kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha si dhe një delegacion nga të rinjtë e partisë Kristian Demokrate të Gjermanisë (CDU) të kancelares Angela Merkel si Conrad Clemens, Drejtori ekzekutiv federal i Unionit te Rinjve ne Gjermani, Younes Ouaqasse, Kryetar i komisionit nderkombetar i Unionit te Rinjve, Ilir Mulaku, pronar i Campus Garden Businesshotel, Heiner Schaumann, Kryesia TowerVenture eG, drejtor ekzekutiv E-Commerce GmbH dhe Heiner Schulte, Drejtor ekzekutiv i ECO Schulte GmbH & Co KG.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 4 Qershor 2015