Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë Rrogozhinë Eqerem Deliu u takua me banorët e zonës së Vil Bashtovës.

Sipas tij, çdo fshat do të ketë projekte konkrete në Bashkine e madhe Rrogozhinë.

Edhe në Vil Bashtovë do të nisë zbatimi i projektit për ndërtimin e fshatit turistik, i cili do të sjellë hapjen e qindra vendeve të punësimit.

Programi i kandidatit të Partisë Demokratike për Bashkinë Rrogozhinë, parashikon tre faza për zbatimin e projekteve të emergjencës,faza afatmesme dhe afatgjatë.

Në Vil Bashtovë ndërtimi i 800 metrave rrugë, që lidhin bregdetin, është investimi i premtuar nga kandidati Eqerem Deliu për banorët e zonës.


Njoftim për shtyp i Partisë Demokratike, 5 Qershor 2015