Rama mbron Sajmir Tahirin, mbron trafikun e drogës. Nuk ka drejtesi, as Europë, nese Tahiri dhe policia e inkriminuar nuk japin llogari para drejtesise! Protesto per drejtesine e barabarte per te gjithe! Protesto me 27 janar!