Rama u pasurua duke shitur 220 milionë euro naftë, duke i falur kompanisë borxhin 100 milionë euro dhe duke lejuar mospagimin e taksave në shumën e 50 milionë eurove gjatë vitit 2017.

Video tregon se Partia Demokratike e denoncoi skemën që në shtator 2016 dhe se Edi Rama mashtroi, kur foli atëherë për zgjidhjen e problemit.

Tani, naftëtarët janë sërish në protestë për rrogat e papaguara, por Edi Rama tallet, kur naftëtarët thonë se nuk kanë bukë.