PD kërkesë KQZ: Të thirret mbledhja dhe t’i hiqet mandati kryebashkiakut të Matit Agron Malaj

 

Kërkesa për dijeni edhe ambasadorëve të SHBA dhe BE: KQZ të zbatojë ligjin dhe jo urdhrin politik të Edi Ramës.

 

shkrese KQZ per Agron Malajn