Deputetja e Partisë Demokratike, Flutura Açka ka përgënjeshtruar Akademinë Shkencave e cila në reagimin e saj ditën e sotme shprehej se ligji i propozuar nga deputetët socialist nuk është ndryshuar prej tyre.

Açka shprehet se kjo është një gënjeshtër dhe se projektligji është ndryshuar prej tyre. Kjo sipas deputetes demokrate është lehtësisht e verifikueshme, mjafton të shohim mbledhjen e datës 12 korrik 2023 të Komisionit Parlamentar për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik.

Postimi i plotë:

Akademisë së nderuar nuk i shkon të thotë gjysmë të vërteta.

Ka disa të vërteta aq të hidhura, sa një drejtuesi europian do t’i tepronin për t’u dorëhequr.

E vërteta është zgjedhje personale, por ndonjëherë kjo e vërtetë nuk e shpëton dot një komunitet te epërm, kür ai vendos të heshtë

Për vērtetësi ndiqni mbledhjen e datës 12 korrik 2023 të Komisionit Parlamentar për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik