Gjatë fjalës së tij në seancën plenare kreu i grupit parlamentar të PD, Gazment Bardhi, u shpreh se Prokurori i Përgjithshëm ka marrë bekimin e mazhorancës, vetëm pasi provoi se është besnik i familjes kryeministrore dhe hodhi në erë një dosje të tërë.

Bardhi veçoi procedimin me nr.335/1 dhe duke shpallur të paidentifikuar atë që e identifikon lehtësisht cdo qytetarë në rrugë, por që për Prokurorin e Përgjithshëm, asokohe prokuror i cështjes, mbetet edhe sot e kësaj dite si “personi i moshës 45 vjeç me flokë të shkurta”, apo “përdorues i automjetit me targa AA653DM”.

Cilës çështje i referohet Gazment Bardhi dhe cili është personi i paidentifikuar rreth 45 vjeç, mbetet për t’u sqaruar.