Deputeti i Partisë Demokratike, Lefter Gështenja, në një postim në Facebook shkruan se situta e plehrave dhe mbetjeve nuk u zgjidh prej 8 vitesh nga bashkia dhe as prej 10 vitesh nga qeveria.

Gështenja shprehet se mbetjet në Tiranë janë rrugëve, koshat plot, lagjet nuk pastrohen, ndërsa ajri i ndotur. Sipas tij, gjithë propaganda e inceneratorëve u përdor gjoja për të pastruar Shqipërinë por pasi vodhën qindra miliona euro të shqiptarëve, situatën e lanë sërish kështu.

Postimi i plotë:

Tirana dhe qeveria e plehrave!

Tjetër propaganda e tjetër realiteti! Situata e plehrave dhe mbetjeve nuk u zgjidh prej 8 vitesh nga bashkia dhe as prej 10 vitesh nga qeveria.

Mbetjet në Tiranë janë rrugëve, koshat plot, lagjet nuk pastrohen, ndërsa ajri i ndotur.

Gjithë propaganda e inceneratorëve u përdor gjoja për të pastruar Shqipërinë. Por pasi vodhën qindra miliona euro të shqiptarëve, situatën e lanë sërish kështu.

Kjo pamje gjendet kudo në Tiranë. Mendoni një moment sikur ato para të ishin shpenzuar si duhet, sot do kishim një qytet realisht të pastër.

Kjo është pamja që duhet të shohë drejtësia. Aferës së inceneratorëve duhet ti shkohet deri në fund.