Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike, Endri Hasa shprehet se marionetat e Berishës nëpër media kanë 24 orë që shpifin dhe sajojnë lloj e soj marrëzirash për detyrën me të cilën e ngarkoi Bashën Këshilli i Europës, që tregon edhe njeherë se non grata mendon vetëm për veten dhe dëmton këdo që e kërcënon.

Me anë të një postimi në Facebook, Hasa shkruan se Lulzim Basha nuk ka nevojë për duartrokitjet e askujt, ndërsa po bën vetëm detyrën e tij.

Sipas tij, më e pakta që mund të bëjnë është që të gëzohen sepse ai që po e çon përpara këtë punë të rëndësishme është pikërisht një shqiptar, që po vendos në dritë të mirë Shqipërinë në çështjen më të rëndësishme të momentit në rrafshin ndërkombëtar.

Postimi i plotë:

Marionetat e Berishës nëpër media kanë 24 orë që shpifin dhe sajojnë lloj e soj marrëzirash për detyrën me të cilën e ngarkoi Bashën Këshilli i Europës, që tregon edhe njeherë se non grata mendon vetëm për veten dhe dëmton këdo që e kërcënon.

Lulzim Basha nuk ka nevojë për duartrokitjet e askujt, ai po bën vetëm detyrën e tij, por nëse e kanë të pamundur të gëzohen për një lajm të mirë, vetëm sepse atë detyrë po e kryen Basha, të paktën të gëzohen sepse ai që po e çon përpara këtë punë të rëndësishme është pikërisht një shqiptar, që po vendos në dritë të mirë Shqipërinë në çështjen më të rëndësishme të momentit në rrafshin ndërkombëtar.

Tam tamet le të vazhdojnë, nga zëdhënësit e vjetër dhe të rinj të bunkerit sepse ata kanë hallet e tyre.

Lulzim Basha dhe Partia Demokratike do punojnë çdo ditë për Shqiptarët duke i ofruar alternativën dhe profesionistët më të mirë që do ta pozicionojnë Shqipërinë atje ku e meriton.