Në 33 vjetorin e krijimit të PD, kryetari Lulzim Basha u drejtoi një ftesë të gjithë demokratëve të bashkohen me PD. Në fjalën e ti Basha garantoi demokratët se kontributi, angazhimi dhe sakrificat e tyre, nga me i vjetri tek më i riu, do të vlerësohen.

“Për të gjitha ata kontributorë themelues të saj dhe çdo person që të djathtën shqiptare e ndjen familjen e tij politike, që për arsye të ndryshme në këto vitë nuk janë ndier në shtëpine tyre, bashkohuni me Partinë Demokratike të Shqipërisë.

Ejani dhe jepni kontributin tuaj të çmuar ashtu sikurse e keni dhënë në vitet e para të pluralizmit dhe në këto 33 vite.

Partia Demokratike e Shqipërisë është partia e themeluesve të saj,

është partia e studentëve të dhjetorit,

Është partia e të përndjekurve dhe e pronarëve.

Është partia partia e njerezve të lirë.

Është partia e vlerave euro-atlantike.

Është partia e interesit kombetar të shqiptarëve.

Partia demokratike është familja juaj. Ne ju mirepresim te gjitheve!” – tha Basha

PD nuk e ka mbaruar minision e saj, – tha kryetari Basha, – duke theksuar se i vetmi fund është ai i tranzicionit 30-vjeçar.

Më tej Basha tha se .- “Partia Demokratike e Shqipërisë, do të bëhet partia e së ardhmes së shqiptarëve, partia e interesit kombëtar, partia e ekonomisë së lirë, partia e mirëqenies së shqiptarëve, partia e partneritetit të ngushtë dhe të përjetshëm me SHBA dhe BE”.

 

Watch this video on Facebook https://www.facebook.com/share/v/uefdcGKR4bsRoMy7/?mibextid=a6qBZl