Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, uron shqiptarët për Vitin e Ri me foton familjare.

Urimi i plotë i kreut të PD:

 

Ju urojmë nga zemra të gjithë familjeve shqiptare një Vit të Ri plot shëndet, mbarësi dhe shpresë! #Gëzuar2024