REAGIM I NËNKRYETARES DHE DEPUTETES SË PARTISË DEMOKRATIKE, FLUTURA AÇKA

 

Pse u mërzitën sot kaq shumë çunat e Shkodrës?!

Ja shkresa, bashkë me fjalën magjike.

Nëse është normale që nga aktor shkodran të quhej në organikën é bashkisê karpentier, atëherë diçka nuk shkon me Shkodrën, jo me botën.

Njerëzit e kulturuar të Kulturës Shqiptare, nuk kanë nevojë të kthehem në organikë bashkie, që pastaj të kthehen në ushtarë për një rrogë e pastaj patronazhistë për një votë.

Këtë transformim njerëzor é kulturor që sjell politika po ngre si shqetësim. Pse u idhnut kaq shumë?

Pastaj unë për Nderin tuaj po flas, që të mos hyni në histori si shkrirës teatrosh, por si mbajtës tē autoritetit të lartë të Teatrit Migjeni! Ka ēshtë!