Postimi i plotë i kryetarit PD, Lulzim Basha:

 

I mbushur me emocione nga takimi i përzemërt dhe entuziast me demokratët e Vlorës, falë përkushtimit të të cilëve sot nisim një rrugëtim të ri! Përmirësojmë vetveten sot, për të ndryshuar Shqipërinë nesër, sepse njerëzit dhe shqiptarët kanë nevojë për shpresë dhe për besim. Urime dhe suksese anëtarëve të kryesisë së degës së PD Vlorë dhe kryetarit të zgjedhur, Gjergji Nika! Në errësirën që ka kapluar Shqipërinë, Partia Demokratike ngelet e vetmja shpresë drite. Do t’ia dalim, sepse kemi në krah të drejtën dhe të vërtetën!