Reagim i zëdhënëses së PD, Mirela Karabina: 

 

Sot Edi Rama rrëzoi propozimin e  Lulzim Bashës për ta bërë Kosovën pjesë të  Strategjisë Kombëtare të Sigurisë.

Nuk është aspak çudi!

 

Njeriu i “ Ballkanit të hapur” nuk mund ta konsiderojë Kosovën  pjesë të strategjisë kombëtare.

 

Por, i ndihmuar dhe nga patericat e tij kanë shpërndarë lajme të rreme se gjoja deputët e PD -së

kanë bashkuar votat me ata të mazhorancës.

 

Vetëm të verbërit dhe të marrët

mund të mos shohin e dëgjojnë se votat e deputetëve të PD -së

ishin pro përfshirjes së Kosovës në

Strategjinë  Kombëtare të Shqiperisë, duke planifikuar t”i akordohen nga 5 miliard lekë (të reja) në vit për mbrojtjen e saj dhe,

pika e dytë lidhej me luftën kundër

korrupsionit të politikanëve dhe zyrtarëve të lartë.