Postimi i sekretares për gruan në PD, Taulanda Jupi:

 

Krijimi i një mjedis të përshtatshëm për angazhimin politik e publik të vajzave dhe grave, shndërrimi i forumit në një oragnizatë ku përballen ‍ide dhe vizione të reja, mbështetja e iniciativave dhe projekteve të cilat kanë qëllim përfshirjen e sa më shumë grave e vajzave në projektin tonë politik.

 

Me mikpritjen dhe energjinë e të rejave dhe zonjave në Kurbin së bashku me Enkelejda Ricën, kaluam pasditen në një bashkëbisedim i cili shënon vetëm fillimin e një mënyre të re komunikimi, veçanërisht me vajzat e reja të cilat e shohin politikën si një shërbim për komuniteti e tyre, si një kontribut për të ndryshuar realitetin .

 

Kënaqësi të bisedoje me vajza si Xhevi, Elisa, Denisa, Xheni, këto vajza plot jetë, ide, ëndrra e dëshira duke i siguruar se do të kenë çdo ditë mbështjen time, ato dhe çdo vajzë dhe grua tjetër që dëshiron të jetë pjesë e Forumit të Gruas dhe Partisë Demokratike.