Banorët që preken nga aksi Thumanë-Kashar, protestuan sot sërish me mbështetjen e degës së PD, Krujë dhe deputetëve të PD të kësaj zone.

Ata kërkuan përgjigje nga ana e bashkisë dhe qeverisë në lidhje me shqetësimin e tyre në lidhje me rrugën, për shkak të mungesës së daljeve nga ky aks dhe që i detyron ata që të shkojnë deri në Kashar apo anasjelltas, pasi nuk është llogaritur asnjë dalje tjetër.

Protestuesit në shenjë proteste kanë bllokuar rrugën për rreth 30 minuta