Tags: "Dega"

29 Maj
0

Denoncimi i PD Vlorë: Skema e PS për të vjedhur në Ujësjellësin e bashkisë

Partia Demokratike, dega Vlorë denoncon sërish vjedhjen që po legjitimohet nga këshilltarët socialistë në bashkinë Vlorë, në Ujësjellësin e këtij qyteti. Përmes një deklarate në Facebook, PD Vlorë deklaron se PS po përdor një skemë vjedhjeje me vjetërsinë në punë. ...

Read More
28 Maj
0

Tarifat për parkimet në rrugët e qytetit bregdetar/ Kreu i PD, Durrës: Dëgjesa publike ishte e pamjaftueshme, qytetarët nuk janë vënë në dijeni!

Kryetari i degës së PD, Durrës, Jonuz Myshketa, ka reaguar në dëgjesën publike të bërë në sallën e KËshillit Bashkiak, për aplikimin e tarifave për parkimet në disa akse rrugore të qytetit. Myshketa shprehet se dëgjesa ishte e pamjaftueshme pasi ...

Read More
27 Maj
0

Sabah Sheta: Duhej të vinte Rama në Krujë që bashkia të kujtohet për disa nga gropat e rrugëve

Kryetari i degës së PD, Krujë, Sabah Sheta, shprehet se me ardhjen e kryeministrit Rama në qytet, bashkia u kujtua që të pastrojë rrugët dhe të mbush disa nga gropat. Në postimin e tij në Facebook, Sheta thotë se kompania ...

Read More
25 Maj
0

Denoncimi i PD, Dimal: 350 familje të fshatrave Allambrezë dhe Çetë vuajnë për rrugë

Dega e PD, Dimal, denoncon mungesën e rrugës në fshatrat Allambrez dhe Çetë. Në këto fshatra jetojnë më shumë se 350 familje dhe detyrohen të kalojnë në një segment totalisht të amortizuar. Në shqetësimin e ngritur nga PD, Dimal thuhet ...

Read More
14 Maj
0

Kreu i PD, Roskovec, sjell rastin e fermerit Sokol Azizi: Mbolli 6 dynym sera pa ndihmën e shtetit, sërish përballet me vështirësi të shumta

Kryetari i degës së PD, Roskovec, Syrja Misiraj, sjell në vëmendje shembullin e fermerit Sokol Azizi në fshatin Ngjeqar, i cili ndonëse ka mbjellë 6 dynym sera pa kurrfarë mbështetje nga shteti, sërish përballet me vështirësi të shumta. Me anë ...

Read More
09 Maj
0

Kreu i PD, Durrës, Joni Myshketa: Në prag të sezonit veror, operatorët turistik ngrejnë shqetësime për mungesën e pastërtisë në ambientet e plazhit

Kryetari i degës së PD, Durrës, Joni Myshketa, shprehet se operatorët turistik në qytetin bregdetar ngrejnë shqetësime për mungesën e pastërtisë në ambientet e plazhit, për trafikun e rënduar dhe për parkimin e automjetve gjatë periudhës së verës. Në një ...

Read More
14 Pri
0

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në Kuvendin Zgjedhor të degës së PD, Devoll

  PJESË NGA FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË KUVENDIN ZGJEDHOR TË DEGËS SË PD, DEVOLL   Prej 2 vitesh në Partinë Demokratike një sëmundje e rëndë u përhap, shkaku i të cilës ishte pikërisht kjo mendësi, për ...

Read More
11 Mar
0

Kreu i degës së PD Durrës, Joni Myshketa: Vazhdon ripërsëritja e problematikës së qytetit, përmbytje në vetëm pak minuta shi

  Reagimi i kryetarit të degës së PD, Durrës, Joni Myshketa: Vazhdon ripërsëritja e problematikës së Durrësit të përmbytur në vetëm pak minuta shi. Qytetarë të penalizuar për shkak të situatës së rënduar. Bizneset të dëmtuara. Trafik I rënduar e ...

Read More
02 Mar
0

Banorët që preken nga aksi Thumanë-Kashar sërish në protestë me mbështetjen e degës së PD Krujë dhe deputetë të PD të kësaj zone

  Banorët që preken nga aksi Thumanë-Kashar, protestuan sot sërish me mbështetjen e degës së PD, Krujë dhe deputetëve të PD të kësaj zone. Ata kërkuan përgjigje nga ana e bashkisë dhe qeverisë në lidhje me shqetësimin e tyre në ...

Read More
17 Shk
0

Sekretari organizativ i PD, Taulant Zeneli përshëndet zgjedhjet në degën e PD, Gramsh

  Postimi i sekretarit organizativ në PD, Taulant Zeneli:   Falenderim dhe mirënjohje nga zemra për të gjithë anëtarët e Partisë Demokratike të degës Gramsh, të cilët i qëndruan besimit të tyre në misionin dhe vlerat e partisë tonë, duke ...

Read More
12