Postimi i plotë i kryetarit të PD, Lulzim Basha:

Lamtumirë Jorgo Papingji! ️

Mjeshtëria dhe gjenialiteti me të cilin përjetësoi me mijëra vargje, e kanë gdhendur emrin e tij në panteonin e artit muzikor dhe në zemrën e publikut shqiptar.

Tinguj trishtimi sot për humbjen e mjeshtrit tonë të madh por dhe vetëdije se talenti, pasioni dhe vlerat e tij janë udhërrëfim për brezat e artistëve të rinj.

U prehsh në paqe Maestro!