Category Archives: Fjalime

20 Shk
0

Le ta bëjmë 20 Shkurtin një standard të papajtueshmërisë me të keqen

Falënderoj gjithsecilin prej jush zonja dhe zotërinj të pranishëm këtu në këtë ceremoni përkujtimore, ata dhjetëra apo qindra që ndodhen sot jashtë për shkak se kjo sallë kaq zë, Zoti ambasador, Të nderuar përfaqësues rë trupit diplomatik, Përfaqësues dhe drejtues ...

Read More
19 Shk
0

Shqipëria ka nevojë për kultin e individit të lirë, pa të cilin demokracia mbetet një formalitet

Të nderuar miq, Të nderuar panelistë, Së pari, dua të përshëndes Fondacionin për Liri dhe Demokraci, Bordin e Fondacionit, Presidentin e Fondacionit z.Imami, të gjithë ata që kanë bashkëpunuar në këtë koncept, që i paraprin 25-vjetorit të rrëzimit të simbolit ...

Read More
17 Shk
0

Rama sfidon mesazhet e John Kerry-t, emëron ministër financash njeriun e aferave korruptive

Mirëdita të nderuar anëtarë të grupit parlamentar, Përfaqësues të medias, Të dashur qytetarë, Dua ta nis mbledhjen me një urim në emër të Partisë Demokratike për 8 -vjetorin e pavarësisë së Kosovës. Një urim që nuk i shkon vetëm vëllezërve ...

Read More
13 Shk
0

Shqiptarët përballen sot me tiraninë e varfërisë, krimit dhe korrupsionit

Mirëdita të rinj e të reja të Forumit Rinor të Partisë Demokratike, dega Shkodër, I nderuar zoti kryetar i Partisë Demokratike dega Shkodër, I nderuar zoti kryetar i Bashkisë së Vaut të Dejës, Të nderuar deputetë, I dashur Edi Paloka ...

Read More
10 Shk
0

Miratojmë Byronë e Hetimit nese është sipas rekomandimit të Venecias

Përshëndetje të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, qytetare, përfaqësues të medias, Koha po shtrëngon për reformat dhe këtu kam parasysh aktet plotësuese  për  ligjin e  dekriminalizimit, reformën  në drejtësi dhe reformën zgjedhore, si tre shtyllat kryesore të aksionit tonë politik ...

Read More
03 Shk
0

Të enjten të miratojmë Byronë e Hetimit, ti japim vendit drejtësi të reformuar

Përshëndetje të nderuar deputetë, Anëtarë të medias, Të nderuar qytetarë, Mblidhemi sërish këtë të mërkurë një ditë para seancës plenare të Kuvendit, në këtë mbledhje të grupit parlamentar për të analizuar siç e kemi bërë zakon aktualitetin politik, për të ...

Read More
27 Jan
0

Koncesionet e Edi Ramës nuk sjellin, por marrin para nga arka e shtetit​

Të dashur anëtarë të Grupit Parlamentar, Të dashur bashkëqytetarë që na ndiqni përmes medias, Fillimin e mbledhjes së grupit parlamentar dua ta përdor për një sqarim, për një bashkëbisedim me ju dhe me qytetarët për sa i përket stadit aktual ...

Read More
18 Jan
0

Drejtësia e reformuar dhe e pavarur: fundi i korrupsionit dhe pazareve të Edi Ramës

Të  nderuar deputetë, Më lejoni ta filloj me urimet e mia më të përzemërta për gjithsecilin prej jush, për familjet tuaja, për këtë grup parlamentar, për të gjithë anëtarët, mbështetësit e Partisë Demokratike, opozitës anembanë vendit dhe për të gjithë ...

Read More
16 Dhj
0

“Buxheti 2016; dekreti i dënimit me vdekje të ekonomisë”

Të nderuar deputetë, deputete të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Të dashur qytetarë, Seanca e ditës së nesërme ka në rendin e ditës ligjin më të rëndësishëm të vitit:  projektbuxhetin e qeverisë për vitin 2016 dhe paketën fiskale shoqëruese. Në ...

Read More
03 Dhj
0

Kush nuk ka frikë, voton ligjin për hetimin e CEZ, kush ka vjedhur bën të kundërtën

Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë shqiptarë, Sot në Kuvendin e Shqipërisë do të shqyrtohet projektligji i paraqitur nga Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike për Hetimin Ndërkombëtar të marrëveshjes së 24 qershorit 2014, midis  qeverisë shqiptare dhe  kompaninë çeke CEZ, ...

Read More