Tags: "Kryesia"

27 Kor
0

Deklarata e Kryesisë së Partisë Demokratike

Partia Demokratike e Shqipërisë KRYESIA E PARTISË DEKLARATË Ditën e djeshme me datë 26.07.2023 Komisioni i Apelimit, Integritetit dhe Etikës në Partinë Demokratike mori në shqyrtim kërkesën e Kryesisë së Partisë për vlerësimin e përputhshmërisë së Vendimit numër 59, datë ...

Read More
24 Kor
0

Pampuri: Nuk kam firmosur dy herë në vendimin e Kryesisë

Deputetja e Partisë Demokratike, Oriola Pampuri, ka bërë një sqarim publik lidhur me foton që qarkulloi në rrjet dhe pretendohej se kishte firmosur dy herë në vendimin e kryesisë për t’i kaluar vulën e partisë Indrit Sefës. Pampuri shkruan se ...

Read More
22 Qer
0

VENDIMI I KRYESISË SË PARTISË DEMOKRATIKE PËR MIRATIMIN E KANDIDATURAVE PËR KRYETAR PARTIE

Në mbështetje të nenit 45, pika 1 të Statutit të PDSh-së, dhe në zbatim të vendimeve të datave 6 qershor dhe 15 Qershor 2023, Kryesia e Partisë Demokratike të Shqipërisë, bazuar në relacionin e paraqitur nga Sekretariti Ekzekutiv, vendosi miratimin ...

Read More
20 Qer
0

VENDIMI I KËSHILLIT KOMBËTAR I PARTISË DEMOKRATIKE, PËR EMËRIMIN E ANËTARËVE PËR VENDET VAKANTE NË KOMISIONIN E APELIMIT, INTEGRITETIT DHE ETIKËS

Në mbështetje të 45, dhe 54, pika 1 të Statutit të PDSH-së, për të garantuar funksionimin e strukturave të parashikuara në Statutin e Partisë Demokratike, Komisionit të Apelimit, Integritetit dhe Etikës, si i vetmi organ statutor që ka tagrin e ...

Read More