Tags: "Kuvendi Kombetar"

03 Sht
0

Këshilli i ri Kombëtar i Partisë Demokratike të Shqipërisë dalë nga votimi djeshëm në Kuvendin Kombëtar

Janë zbardhur emrat e Këshillit të ri Kombëtar të Partisë Demokratike. Anëtarët e rinj u zgjodhën me anë të një votimi në Kuvendin Kombëtar të 2 shtatorit. Më poshtë lista e plotë:  

Read More
02 Sht
0

Fjala e anëtares së Kryesisë së Partisë Demokratike, Taulanda Jupit në Kuvendin Kombëtar

Të dashur demokratë dhe demokrate, miq të ditëve dhe kohëve të vështira, I nderuar kryetar,   Historitë më të mëdha të progresit në etapa të ndryshme të historisë së njerëzimit kanë në thelb potencialin njerëzor, kanë vullnetin për të qëndruar ...

Read More
02 Sht
0

Kuvendi Kombëtar i PD, Endri Hasa: Sot fillon një politikë që projekton Shqipërinë e së ardhmes, larg politikës së vjetër të 30 viteve tranzicion

Fjala e anëtarit të Kryesisë së PD, Endri Hasa në Kuvendin Kombëtar:   Të dashur demokrate dhe demokratë! Të dashur qëndrestarë, të kohërave më të vështira që ka kaluar Partia Demokratike! Të dashur të rinj dhe të reja, brezi i ...

Read More
02 Sht
0

FJALA E NËNKRYETARIT TË PD, ENKELEJD ALIBEAJ, NË KUVENDIN KOMBËTAR TË PD

Te nderuar delegate, miq te mi demokrate, Ky Kuvend i PD, i ka te gjitha gjasat, qe jo vetem te beje nje analize reflektive per ate cka eshte thirrur, por edhe sic edhe solemniteti i nje eventi te tille e ...

Read More
02 Sht
0

Rezoluta e Partisë Demokratike në Kuvendin Kombëtar

PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË REZOLUTË Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike i mbledhur më datë 2 Shtator 2023 Duke vlerësuar situatën politike, ekonomike dhe sociale që po kalon Shqipëria, si dhe zhvillimet aktuale gjeopolitike; Të brengosur për emigracionin në masë të ...

Read More
02 Sht
0

Përmbledhje e ndryshimeve statutore që u prezantuan nga Sekretari për çështjet ligjore në PD, Indrit Sefa

Në ndryshimet Statutore që ju propozohen sot është bërë një përcaktim i qartë i Partisë Demokratike si një parti e qëndrës së djathtë dhe e mbështetur mbi vlerat e lirisë individuale, të besimit në Zot, të respektit për të drejtat ...

Read More
02 Sht
0

Basha: Ata që donin t’ju shisnin dhe blenin dështuan! Ndaj ta mbani kokën lart kur të thoni jam anëtar i PD

Sytë e shqiptarëve janë kthyer sërish nga ne, ata po presin dhe do na dëgjojnë me vëmendje, sot në këtë sallë, dhe nesër anembanë Shqipërisë. Sot nga kjo sallë e mbushur plot me demokratë, me të rinj të reja, do ...

Read More
02 Sht
0

Basha vëmendje te veçantë shqiptarëve në rajon: PD mbështet marrëveshjejen finale Kosovë- Serbi me njohjen reciproke në qendër

Partia Demokratike duhet të ketë një qëndrim të qartë për interesat dhe të drejtat e shqiptarëve kudo që ata jetojnë. Vecanërisht një mbështetje të pa kufijshme për Shtetin e Kosovës. Ne jemi për konsolidimin e plotë të shtetit të Kosovës ...

Read More
02 Sht
0

Basha: Marrëveshja Berisha-Rama e 2008 bëri që një grup mafioz të kapë gjithçka me oligarkinë ekonomike dhe krimin e organizuar

Gjatë periudhës prej 15 muajsh ndërprerje të politikës aktive, nga takimet e shumta që kam bërë, ajo që kam kuptuar nga njerëzit është pikërisht fakti se për përfshirjën e tyre më tëmadhe në jetën publike mungojnë instrumentat e garës, mungon ...

Read More
02 Sht
0

Basha mesazh demokrateve te Foltores: Jeni te mirpritur në çdo moment, do të krijojmë federatën e djathtë me çdo aleat

Parimi i kontributit dhe rezultatit do të jetë parimi ynë themelor. Askush nuk do të marrë pushtet pa rezultat, askush që ka rezultat nuk do të shmanget nga pushteti. Kjo është pak por e sigurt në rrugën që kemi nisur ...

Read More
123