Tags: "perkujtimi"

23 Gus
0

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare, Basha: Sot kujtojmë dhe përulemi përpara sakrificës së viktimave që shkaktoi diktatura komuniste

Në ditën Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare dhe Autoritare, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përkujtuar viktimat që shkaktoi diktatura komuniste në Shqipëri. Në një postim në Facebook, Basha shkruan se sot duhet të derojmë dhe ...

Read More
23 Gus
0

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare, Flutura Açka: Drejtësia që kurrë nuk e dhamë

Postimi o plotë i deputetes Flutura Açka: Nuk ka bashkëfajtorë e bashkëvuajtës, por fajtorë dhe vuajës 23 gusht: drejtësia që kurrë nuk e dhamë, arsyeja pse punistët janë ende në fuqi me gjithsej, para, pushtet, dhunë dhe tallje. Nuk ka ...

Read More