Postimi o plotë i deputetes Flutura Açka:

Nuk ka bashkëfajtorë e bashkëvuajtës, por fajtorë dhe vuajës

23 gusht: drejtësia që kurrë nuk e dhamë, arsyeja pse punistët janë ende në fuqi me gjithsej, para, pushtet, dhunë dhe tallje.

Nuk ka ish-pronarë, por pronarë.

Nuk ka ish-të persekutuar politikë, por të persekutuar politikë.

Nuk ka pasur kinse genocid, por ka pasur vërtet genocid.

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare

Fotot: Aushvic 2023, Qelia e Pater Zef Pllumit 2023, Spaç 2022