REAGIM I NËNKRYETARIT TË PARTISË DEMOKRATIKE, ROLAND BEJKO

 

 

“Aleanca e Kullave”, pasi nuk ia doli të mbajë peng Reformën Zgjedhore, filloj të mashtrojë, dizinformoj, duke u ndihmuar edhe nga zëdhënësit  e tyre nëpër media.

 

Sot, Sali Berisha duhet t’u thoshte shqiptarëve, pse është kundër listave të hapura, pse është  kundër votës së emigrantëve, pse po kërkon të bllokojë Komisionin  e Reformës Zgjedhore?!

 

Dy njerëzit e interesuar, që Shqipëria  të mos ndryshojë, janë Edi Rama dhe Sali Berisha.

 

Dy njerëzit që kërkuan  të bllokojmë Komisionin  e Reformës Zgjedhore janë ata të dy.

 

Përrallat  që ka dy vjet që u shet demokratëve, per t’i mbajtur si mburojë të halleve të tij, nuk kanë me asnjë vlerë.

 

Shqiptarët duan të jenë,  ata që vendosin për deputetin që duan, shqiptarët në Diasporë duan t’u garantohet vota,shqiptarët duan ndryshim të vërtet dhe kjo vjen duke ndryshuar sistemin zgjedhor, duke u dhënë pushtetin qytetarëve.