Category Archives: Lajmi fundit

04 Nën
0

Basha: Çdo qytetar i ndershëm duhet të kontribuojë sot për të ndalur kanabizimin e vendit, për zgjedhje të lira dhe të ndershme

Sot pata një takim shumë të frytshëm me përfaqësues të medias; gazetarë, analistë, opinionistë; opinionbërës nga fusha të ndryshme të shoqërisë civile, në veçanti të organizatave të shoqërisë civile; por edhe të artit, të shëndetësisë, të sportit, të kulturës, të ...

Read More
03 Nën
0

“Kjo e majtë aq shumë i do të varfërit, saqë sa herë vjen në pushtet, e shton numrin e tyre!”

Te nderuar kolege, Sot ne séance qeveria sjell perseri per diskutim procedurat tatimore dhe kjo nuk eshte hera e pare qe e ben gjate ketyre tre viteve te “Rilindjes”! Keni tre vite qe keq qeverisni financat dhe tatimet dhe ende ...

Read More
03 Nën
0

Rama nuk i kurseu Mirditës inkriminimin dhe hashashizimin

Jeni deshmitare te gjithe per denoncimin tim si deputete perballe Rames per inkriminimin e Zones time. Mirdites dhe gjithe qarkut te Lezhes. Kam denoncuar para 6 muajsh per mbulimin e Mirdites me Hashash, dhe menaxhimin e saj nga pushteti lokal ...

Read More
03 Nën
0

Shqiptarët do rrëzojnë Ramën dhe “shtetin” e burgut, gjobës dhe abuzimit 

I  shtrënguar në rrethimin e dështimeve, zarareve dhe skandaleve që nuk i ka njohur më parë ky vend, por duke dashur të vazhdoje avazin e tuaj, ju po trumbetoni me të madhe se po bëni shtet, se represioni, burgu,  laku ...

Read More
03 Nën
0

Tragjikomedia Beqaj duhet të marrë fund

Drejtues i Seancës Kolegë deputetë, ADISA, ose “ A e Di Sa” vendime me histori të dyshimta apo korruptive kanë kaluar në Parlament në këto tre vite ? “A e dini sa” qidnra miliona EURO janë devijuar në drejtim të ...

Read More
03 Nën
0

104 amendamente fshehtas në Kuvend nga Rama për të kapur Drejtësinë 

E nderuar drejtuese e seancës Dëgjova ministrin e Brendshëm që na ftonte të flisnim për ligjin e rëndësishëm të organeve të drejtësisë. Në fakt është i fundit që duhet të flaës. Është ai që e ka pranuar me gojën e ...

Read More
03 Nën
0

Njerëzit e idealit në u mbytshin për së gjalli, nderohen për së vdekuri, ndërsa te ne ata mbyten dy herë dhe harrohen

Të nderuar deputetë, Unë nuk kam ndër mend të flas as për suficitin primar, as për deficitin primar, as për sigurimet shoqërore, por do të flas për një ngjarje shumë unike të kombit tonë. Më 5 nëntor do të kremtohet ...

Read More
03 Nën
0

Rama kanabizoi Shqipërinë, sulmon mediat dhe qytetarët në takime

Së pari dua të vlerësoj zotin kanabist (Ahmetaj) Ju zotërinj, që ishit në Asamble të Partisë tuaj, a nuk ju tha ai (Rama) se për herë të parë në 20 vjet po ulim borxhin nën 20%? A nuk thotë ky ...

Read More
03 Nën
0

Vetëm Edi Rama mund të mburret se e mori borxhin 61% dhe e çoi 72%

Dy javë më parë, kryeministri Rama nga ky podium, iu drejtua të rinjve që prisnin me ankth se të gjithë do të ishin të rregjistruar në fakultetet që dëshironin dhe që meritonin. Citoj “Kuotat e vëna bë dispozicion nga universitetet ...

Read More
02 Nën
0

Maturantët me mesatare të lartë dhe ekselentë u lanë sërish në rrugë, mijëra kuota janë ende të lira

Dje ka përfunduar afati i regjistrimeve në universitet. Mijëra kuota janë ende të lira. Askush nuk thotë sot se çfarë do të bëhet me këto kuota. A do të plotësohen apo do të digjen? Nëse do të plotësohen a duhet ...

Read More