Lajmet

Basha shpërndan fotot nga Kuvendi ku u shpalos programi “Shqipëria meriton më shumë”,

Basha shpërndan fotot nga Kuvendi ku u shpalos programi “Shqipëria meriton më shumë”,

Kreu i PD, Lulzim Basha, ka shpërndarë foto nga Kuvendit ku u shpalos programi qeverisës “Shqipëria meriton më shumë”. POSTIMI i PLOTË Nisëm sot shpalosjen e programit qeverisës të Partia Demokratike e Shqipërisë.   [gallery size="full" ids="39159,39160,39161,39162,39163,39164,39165,39166,39167,39168,39169,39170,39171,39172,39173,39174,39175,39176,39177,39178,39179,39180,39181,39182,39183,39184,39185,39186,39187,39188,39189,39190,39191,39192,39193,39194,39195,39196,39197" orderby="rand"]            

Read More
FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË PREZANTIMIN E PROGRAMIT SHQIPËRIA MERITON MË SHUMË

FJALA E KRYETARIT TË PD, LULZIM BASHA, NË PREZANTIMIN E PROGRAMIT SHQIPËRIA MERITON MË SHUMË

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë prezantimit të Programit me moton “Shqipëria Meriton më Shumë”, shpalosi disa nga reformat e thella që do të marrë PD pas ardhjes në pushtet. Basha premton reforma gjithëpërfshirëse për të adresuar problemet ekonomike, ...

Read More
“Qeveria e dështuar e Edi Ramës e do vendin pa rini”/Andia Ulliri: PD do krijojë Fondin me Prioritet për Punësimin e të rinjve në sektorin e teknologjisë si prioritet ekonomik të vendit

“Qeveria e dështuar e Edi Ramës e do vendin pa rini”/Andia Ulliri: PD do krijojë Fondin me Prioritet për Punësimin e të rinjve në sektorin e teknologjisë si prioritet ekonomik të vendit

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”.   FJALA E ANDIA ULLIRI, DEPUTETE E PD:   Një vend pa rini është një vend pa të ardhme, një vend pa guxim, ...

Read More
Sot në Shqipëri gratë jane të braktisura, shkatar është Edi Rama/ Bakiu: Me programin e PD gruaja shqiptare do të rimarrë rolin që i takon në shoqëri dhe fuqizimi ekonomik

Sot në Shqipëri gratë jane të braktisura, shkatar është Edi Rama/ Bakiu: Me programin e PD gruaja shqiptare do të rimarrë rolin që i takon në shoqëri dhe fuqizimi ekonomik

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. DEPUTETJA E PD, MERITA BAKIU Sot Shqiperia ka probleme ka probleme te medha dhe serioze. Shkaktari i tyre eshte Edi Rama. ...

Read More
“Edi Rama me mëkëmbësit e tij janë pengesë për SPAK”/ Sefa: Reformat e PD mbwshtesin drejtwsin duke eliminuar zvarritjen e qytetarëve në dyert e gjykatave.

“Edi Rama me mëkëmbësit e tij janë pengesë për SPAK”/ Sefa: Reformat e PD mbwshtesin drejtwsin duke eliminuar zvarritjen e qytetarëve në dyert e gjykatave.

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Indrit Sefa, Sekretar pwr Çwshtjet ligjore PD: Ne mbështesim SPAK dhe qëndrojmë përkrah sistemit të drejtësisë, përball çdo sulmi që vjen ...

Read More
“Familja është gjithçka, pa të nuk ka asgjë”/ Zekthi: PD është e vetmja parti që ka një plan që prek në zemër hallet e familjeve shqiptare

“Familja është gjithçka, pa të nuk ka asgjë”/ Zekthi: PD është e vetmja parti që ka një plan që prek në zemër hallet e familjeve shqiptare

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Fitim Zekthi, anëtar i Kryesisë së PD: Sot në Shqipëri ekzsitojnë dy botë. Një botë është ajo e atyre që jetojnë ...

Read More
Mbështetja e kluturës dhe trashëgimisë është prioritet”/ Eralda Bano: Reformat e PD kanë qëllim forcimin e artit dhe kulturës shqiptare në çdo dimension

Mbështetja e kluturës dhe trashëgimisë është prioritet”/ Eralda Bano: Reformat e PD kanë qëllim forcimin e artit dhe kulturës shqiptare në çdo dimension

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Eralda Bano, deputete e PD: Kultura është pasqyra shpirtërore dhe evolutive e çdo shoqërie. Investimi për sigurimin e vazhdimësisë dhe rijetësimin ...

Read More
“Anëtarësim në BE brenda vitit 2030”/ Çollaku: PD mbështet pa rezerva nisma si Procesi i Berlinit, duke dekurajuar çdo format tjetër që rrezikon parimet e integrimit

“Anëtarësim në BE brenda vitit 2030”/ Çollaku: PD mbështet pa rezerva nisma si Procesi i Berlinit, duke dekurajuar çdo format tjetër që rrezikon parimet e integrimit

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Kreshnik Çollaku, nënkryetar i PD: Ashtu si antaresimin ne Nato,Partia Demokratike vlereson se Integrimi Europian eshte nje prioritet shteteror dhe kombetar. Integrimi ...

Read More
“Korrupsioni i Ramës përkeqësoi jetën e qytetarëve”Agalliu: PD fuqizon shtresën e mesme. Taksa e sheshtë 9% çliron potencialin ekonomik

“Korrupsioni i Ramës përkeqësoi jetën e qytetarëve”Agalliu: PD fuqizon shtresën e mesme. Taksa e sheshtë 9% çliron potencialin ekonomik

  Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Fjala e Arbi Agalliut, Sekretar i PD për programin: A eshte permiresuar jeta e shqitareve gjate 11 viteve te fundit? Te ...

Read More
“Ekonomia e dijes”/ Endri Hasa: PD gati projektin më të madh dhe transofrmues që do ndryshojë totalisht ekonominë shqiptare duke çelur një horizont të ri për rininë

“Ekonomia e dijes”/ Endri Hasa: PD gati projektin më të madh dhe transofrmues që do ndryshojë totalisht ekonominë shqiptare duke çelur një horizont të ri për rininë

Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”. Endri Hasa, Sekretari për Burimet njerëzore dhe Koordinimin Dixhital: Partia Demokratike do ta shndërrojë Shqipërinë në një vend ku të rinjtë ...

Read More
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19