Category Archives: Lajmi fundit

29 Maj
0

Lulzim Basha në Fier, ftesë Ramës për debat në televizion

Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapin fushatën në Qarkun e Fierit. I pranishëm, kreu i Këshillit për Politikat Kombëtare në SHBA, Bob McEwen   “Unë nuk do të jem kryeministri i palmave. Unë nuk do të jem kryeministri i ...

Read More
29 Maj
0

Republika e Re, paga dhe pensione dinjitoze, për fermerët, arsimin, shëndetësinë

Lulzim Basha hapi fushatën në Qarkun e Dibrës bashkë me ekipin e tij. Basha përsëriti kërkesën ndaj Edi Ramës për të dalë në një debat televiziv përpara shqiptarëve. “Prandaj Edi Rama nuk flet për bilancin e tij. Sepse nuk ka ...

Read More
29 Maj
0

Republika e Re është kantier pune, me paga të mira, pensione të larta, para për fermerët, arsim e shëndetësi cilësore

Lulzim Basha hapi fushatën në Qarkun e Dibrës bashkë me ekipin e tij. Basha përsëriti kërkesën ndaj Edi Ramës për të dalë në një debat televiziv përpara shqiptarëve. “Prandaj Edi Rama nuk flet për bilancin e tij. Sepse nuk ka ...

Read More
28 Maj
0

Lulzim Basha në Fier, ftesë Ramës për debat në television

“Sonte e ftoj këtu nga Fieri për një debat televiziv me kandidatin për Kryeministër të Republikës së Re. Edi Rama, mund të shëtisësh në Shqipëri duke treguar barcaleta por nuk i çon dot katër javë me barcaleta. Eja në debat, ...

Read More
28 Maj
0

Vlorë

[vlore]

Read More
28 Maj
0

Shkodër

[shkoder]

Read More
28 Maj
0

Kukës

[kukes]

Read More
28 Maj
0

Lezhë

[lezha]

Read More
28 Maj
0

Korçë

[korce]

Read More
28 Maj
0

Gjirokastër

[gjirokaster]

Read More