Category Archives: Lajmi fundit

08 Mar
0

Albana Vokshi: “SHTËPIA JONË – LIRIA JONË”, më 16 Mars përpara kryeministrisë për shtëpinë tonë të përbashkët, Shqipërinë si gjithë Europa! 

Gra dhe vajza, përfaqësuese të opozitës zgjodhën që këtë 8 Mars të protestojnë tek Astiri bashkë me nënat, shtëpitë e të cilave janë piketuar për t’u shembur nga projekti korruptiv 40 milion euro. Kryetarja e LDGSH, Albana Vokshi, tha se ...

Read More
07 Mar
0

Ne e konsiderojmë regjimin e Edi Ramës të mbaruar, një kufomë politike që pret të kallet.

  Ne e konsiderojmë regjimin e Edi Ramës të mbaruar, një kufomë politike që pret të kallet. Kemi shprehur vendosmërinë tonë që jo thjesht të largohet Rama, por të shembet ky sistem.   Hetimi i plotë i dosjes 339 dhe ...

Read More
07 Mar
0

URIMI I KRYETARIT LULZIM BASHA NË DITËN E 7 MARSIT

Shoqëria jonë u ka një borxh të madh brezave të tërë të mësuesve që sot në pensionet e tyre nuk mbyllin muajin. Ne duhet dhe do të bëjmë më shumë për mësuesit sot dhe nesër që të kenë paga më ...

Read More
06 Mar
0

Nuk ka asnjë hap pas në luftën kundër krimit të organizuar që ka asgjesuar zgjedhjet dhe institucionet demokratike

  Nuk bëj asnjëherë komente as mbi deklaratat dhe as mbi takimet dhe kontaktet periodike që kemi me partnerët tanë strategjikë, në këtë rast me partnerin strategjik të Shqipërisë dhe të PD, Shtetet e Bashkuara të Amerikës.   Kam vendosur ...

Read More
06 Mar
0

Qeveria shpenzon 2.2 miliard euro konçesione, tendera për oligarkët, luksi, por nuk kompenson pronarët.

  Ligji i ri i Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, nuk zgjidh përfundimisht problemin e pronës, pronarët nuk do të shpërblehen me vlerën e drejtë të saj. Qeveria shpenzon 2.2 miliard euro konçesione, tendera për oligarkët, luksi, por nuk kompenson ...

Read More
05 Mar
0

103 kandidatët nga lista e Partisë Demokratike, kanë refuzuar publikisht marrjen e mandatit të deputetit në protestën përballë Parlamentit.

NJOFTIM MBI FJALIMET E KANDIDATËVE TË CILËT REFUZUAN TË PRANOJNË MANDATIN E DEPUTETIT   103 kandidatët nga lista e Partisë Demokratike, kanë refuzuar publikisht marrjen e mandatit të deputetit në protestën përballë Parlamentit.   Shumë prej përfaqësuesve të opozitës, kanë ...

Read More
05 Mar
0

Ora e Shqipërisë si gjithë Europa po troket.

  Ora e Shqipërisë si gjithë Europa po troket. Ora kur një njeri i vetëm, me ndihmen e krimit poshtëronte një popull të tërë, pasi i vodhi votat dhe paratë, ka mbaruar.   Edhe miqtë e tij më të ngushtë, ...

Read More
04 Mar
0

Partnerët ndërkombëtarë po ndihmojnë PD për zbatimin e sistemit perëndimor të primareve dhe zgjedhjeve të kandidatëve për deputetë me sistemin “një anëtar – një votë”.

Partnerët ndërkombëtarë po ndihmojnë PD për zbatimin e sistemit perëndimor të primareve dhe zgjedhjeve të kandidatëve për deputetë me sistemin “një anëtar – një votë”.   Përzgjedhja e kandidatëve me përfshirjen e anëtarësisë së PD është një hap shumë i ...

Read More
02 Mar
0

Takimi i vetëm që unë kam është ai me qindra mijëra shqiptarë më datën 16 mars në protestën e madhe kombëtare dhe takimet e tjera me popullin para asamblesë së krimit.

  Takimi i vetëm që unë kam është ai me qindra mijëra shqiptarë më datën 16 mars në protestën e madhe kombëtare dhe takimet e tjera me popullin para asamblesë së krimit.   Vendi është në emergjencë kombëtare. ka nevojë ...

Read More
02 Mar
0

Erion Veliaj është kapur në flagrancë duke grumbulluar karta identiteti për të vjedhur votat në zgjedhjet lokale.

​·        Erion Veliaj është kapur në flagrancë duke grumbulluar karta identiteti për të vjedhur votat në zgjedhjet lokale. ·        Prindërve të fëmijëve në çerdhe dhe kopshte u është shpërndarë formulari për dorëzimin e numrit të kartës së identitetit. ·        Është brenda mandatit të ...

Read More